Leivanädal 12. октября TÜG
Eesti Leivaliidu loodud üleriigiline leivanädal toimus 5. – 11. oktoober. Selle seitsme päevaga tõsteti tähelepanu tervislikule ja kasulikule rukkileivale. Meie koolis algas leivanädal alles teisipäeval, kus pidime moodustama kahe kuni kolmeliikmelised tiimid. Pärast kui tiimid olid valmis seatud, tehti meile viktoriin, mille läbivaks teemaks oli loomulikult leib.
Kolmapäeval proovisime tõsta aastaseid leivakotte. Üllatusena tuli see, et leivakotid olime meie ise. Pidime laskuma ühele põlvele ning seejärel tõusma üles nii, et ise ümber ei kukuks. Teine jalg oli aga hüppenööriga leivakoti eest selga tõmmatud, mis tegi olukorra raskemaks kui algselt tundus. Leibade degusteerimine toimus neljapäeval, kus võis ka kallis koolipere tuua enda koduseid küpsetisi. Loomulikult nädala lõpus premeeriti kõige tublimaid osavõtjaid direktori enda või koka Ingridi küpsetatud leivaga ning teiste maiustustega.
Eesti Leivaliidu loodud üleriigiline leivanädal toimus 5. – 11. oktoober. Selle seitsme päevaga tõsteti tähelepanu tervislikule ja kasulikule rukkileivale. Meie koolis algas leivanädal alles teisipäeval, kus pidime moodustama kahe kuni kolmeliikmelised tiimid. Pärast kui tiimid olid valmis seatud, tehti meile viktoriin, mille läbivaks teemaks oli loomulikult leib.
Kolmapäeval proovisime tõsta aastaseid leivakotte. Üllatusena tuli see, et leivakotid olime meie ise. Pidime laskuma ühele põlvele ning seejärel tõusma üles nii, et ise ümber ei kukuks. Teine jalg oli aga hüppenööriga leivakoti eest selga tõmmatud, mis tegi olukorra raskemaks kui algselt tundus. Leibade degusteerimine toimus neljapäeval, kus võis ka kallis koolipere tuua enda koduseid küpsetisi. Loomulikult nädala lõpus premeeriti kõige tublimaid osavõtjaid direktori enda või koka Ingridi küpsetatud leivaga ning teiste maiustustega.